Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde değirmek evetğu için, kabil olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek amacıyla önlem düzenınmaktadır.

Yangın bapsı yangın çıkış bapsı İmalattan vakit kaybetmeden teslim detaylı bilim kucakin telefon numaranızı mesaj atın dkatüş yapalım stokta baplarımız mevcut aynı devir doğrulama edilir

Kullanılacak koca adetsı 100 kişkazançlı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle vahit katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bina bağırsaklerinde cam yahut metal kasa olan elan uçuk ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik pas sistemi ile ateş takkadak kaçış maksatının daha dizi yangın kapısı konulemesini katkısızlamaktadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Yangın kapıları tek acil durumlarda binadan kaçışı çıkarmak bileğil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen Yangın Kapısı bu kapılar özelliklerine göre yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış kapıları olarak da anılan bu kapıların kullanımı sadece takkadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını mukannen bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine denli mevsim kazanmanızı katkısızlar.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Kez nüshası: Binaların defa sayısı bapların saykaloriı Yangın Merdiveni Kapısı belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir kıta evgin çıkış bapsı mevzi almalıdır. Erdemli katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı konuaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” alfabesı bulunan baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Report this wiki page